Binnenschilderwerk

Binnenwerk is voor u als klant over het algemeen een ‘zware’ belasting. Om dit tot een minimum te beperken, maken wij gebruik van een goed afzuigsysteem, en worden de vloer(en) en afgeplakt.
Vanzelfsprekend wordt er dagelijks waar nodig schoon gemaakt om voor u de overlast zo min mogelijk te houden.

Onze materiaal keuzes zijn hier deels ook op gebaseerd, bijvoorbeeld watergedragen verfen en latexen die als voordeel hebben minder (geur)overlast te veroorzaken en tevens beter zijn voor het binnen milieu.
Binnen het assortiment is het mogelijk om speciale latexen aan te brengen. Denk hierbij aan vochtige ruimtes, of ondergronden met roet aanslag, nicotineaanslag, waterkringen, etc.

Painting the Past

Wilt u wanden vol sfeer? Kies dan voor: Muurverf Painting the Past. Painting the past is een verflijn die de sfeer van vroeger in huis laat herleven. De muurverven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig

  • Goed dekkend
  • Wasbaar
  • Overschilderbaar en toch zeer mat

De muurverven zijn ook zeer geschikt in badkamers en keukens. De verf is gemaakt naar het oude recept met veel krijt, daardoor zijn ze veel matter dan gebruikelijke verven. De prachtige tijdloze kleuren variërend van licht tot donker, met als frisse uitschieter de kinderlijn.

Schilderbedrijf van der Pol nodig? Schildersbedrijf van der Pol, voor al uw schilderwerk in en rond Velp!

contact_small.png