Korting

Winterschilder

Vanaf half november t/m half maart geldt er een winterschilder korting op de offerte voor werkzaamheden in en rond Velp. Voor meer informatie over deze korting kunt u contact met ons opnemen.

Laag BTW-tarief

Woningen ouder dan 2 jaar in aanmerking voor het lage btw-tarief van 9 % voor schilderwerk. Dit geldt voor binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor behangwerk geldt deze regel; met dien verstande, dat het lage btw-tarief alleen toegepast mag worden voor het arbeidsloon en dat de gebruikte materialen belast zijn met het hoge btw-tarief van 21 %.

Het is verplicht dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring bewaren in onze administratie. Deze verklaring ontvangt u van ons gelijk met de offerte. Het is de bedoeling dat u deze na het geven van de opdracht invult en ondertekent en samen met de getekende offerte aan ons terugstuurt.

Korting

Door samen met uw buren buitenschilderwerk door Schildersbedrijf van der Pol in Velp uit te laten voeren kan dit een voordeel opleveren op de totaalprijs.

In een aantal gevallen kunnen wij een voordeel opleveren op het totaalbedrag indien uw naaste of over buren de woning ook door ons laten schilderen.

Dit voordeel bieden wij omdat de aanloopkosten voor ons dan ook minder zijn, wij gelijk 2 of meer woningen kunnen schilderen, in 1 keer al het materiaal kunnen bestellen, en niet te vergeten, mocht er een steiger of lange ladders nodig zijn om de werkzaamheden uit te voeren dan kunnen deze direct naar de buren zonder alles eerst weer op te moeten ruimen, dit scheelt arbeidsuren en dus ook geld.

Vandaar dat wij dit via deze kortingen aan u retour doen komen, ook als u al een offerte voor het schilderwerk van ons ontvangen heeft.

contact_small.png