Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Schilders-Service
Average rating:  
 19 reviews
 by E Bulte
Meer dan waard gemaakt

Afgelopen week heeft Dennis met zijn team ons huis en dat van de buren aan de buitenkant geschilderd. Wij wonen in een relatief nieuwe nieuwbouwwijk met veel huizen van hetzelfde type (Nijmegen-Noord).

Wij zijn onder de indruk van de kwaliteit, de zorgvuldigheid en de snelheid. We hebben goed contact gehad met Dennis die ook zelf iedere dag aanwezig was en meewerkte. Hij gaf goed advies, dacht mee en was zeer laagdrempelig benaderbaar. De ervaring die hij en zijn team met ons type huis hebben, ervaarden wij als een grote meerwaarde. We hadden vanaf het eerste contact veel vertrouwen in Dennis en dat heeft hij meer dan waar gemaakt.

Het team van schilders is beleefd, rustig aanwezig, geconcentreerd en gaat keurig met het huis en de spullen daaromheen om. Wij hebben een sedumdak en zonnepanelen. We hebben vooraf besproken hoe met het groendak omgegaan zou worden, maar op het moment zelf kwam er door de teamleden een creatieve oplossing die het effect van het werk op de plantjes (sedum) nog verder verminderde. Het zelfde geldt voor de omgang met de zonnepanelen die ook voor een extra uitdaging zorgde. Groot compliment hiervoor.
En last but (natuurlijk) not least: het resultaat ziet er fantastisch uit.

 by Denise
Zeer tevreden

Bij ons heeft van der Pol schildersservice het schilderwerk aan de buitenzijde van onze woning uitgevoerd.
Wij zijn zeer tevreden!
Afspraken worden nagekomen, alles wordt netjes afgedekt en opgeruimd, er wordt secuur gewerkt, vriendelijke behulpzame en nette schilders die erg goed goed op elkaar afgestemd zijn.
Wij weten wie we in de toekomst het schilderwerk opnieuw laten doen ??

 by R.Dekker
uitstekend schilderwerk

Afgelopen jaar is ons huis aan de buitenkant geschilderd. Zowel op de begane grond als op de verdiepingen hebben we het goed kunnen volgen. Het is echt heel mooi vakwerk. De schilders doen hun werk met veel plezier en zijn pietje precies, zij houden van hun vak en zijn ook trots op hun prestatie.
Daarom hebben we deze winter ook voor het binnenwerk voor van der Pol gekozen, een heerlijke herhaling van vakwerk.
De schilders zijn gezellig en prettig in het contact maar houden strakke pauzes aan, er wordt stevig gewerkt!
Ze werken ook 'schoon': met stofafzuiging, afdekken en afplakken. Enige fijnstof is echter niet te vermijden.
Dhr. van der Pol en zijn medewerkers zijn prettige en behulpzame mensen!
Dhr. van der Pol maakt duidelijke offerten, de prijskwaliteitsverhouding is uitstekend.
Zonder meer een aan te bevelen bedrijf!

 by Martin
kwaliteit

Afgelopen zomer buitenschilderwerk woning laten uitvoeren en afgelopen week het binnenwerk zowel wanden als houtwerk. En wederom enorm tevreden over de kwaliteit van oplevering. Absoluut aan te bevelen om uw woning strak en netjes in de verf te zetten.

 by André de Vries
Klasse schildersbedrijf

Half augustus heeft Dennis v.d. Ook met zijn schilders de buitenkant van ons huis en de garage geschilderd. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk. Zorgvuldig en netjes en tijdig stoppen bij regenachtig weer.
Voeg daar aan toe dat de offerte concurrerend was dan spreekt het voor zich dat wij ft bedrijf zeker aanbevelen!

 by Ineke
Perfect!

De planning ging niet helemaal volgens de afspraak maar eenmaal aan het werk, vond ik hen zeer correct, beleefd en het schilderwerk is heel netjes uitgevoerd met alle houtreparaties erbij. Absoluut aan te bevelen! Mijn volgende schilderklus laat ik weer door hen doen.

 by Nicolai de Romijn

Ik kan hier kort, doch krachtig over zijn; Klassewerk !
Vanaf offerte gesprek tot oplevering gisteren, super blij met Dennis&Team door hun Gedrevenheid & Vakmanschap ! ??

 by Gwen Hooymayers
Afspraak is afspraak!

We zochten een schildersbedrijf ivm de aankoop van ons huis. Het contact met Dennis verliep gelijk positief. Woning door gelopen en opgenomen wat de werkzaamheden moesten zijn. Toen was me al duidelijk dat, als uitkwam wat hij zei over de te verwachten werkzaamheden door zijn team, we het goed hadden getroffen. Hij heeft oog voor detail en wil dat de klant maar ook hijzelf tevreden is over het resultaat. En zo is het ook gegaan. Met een gerust hart hebben we het huis aan zijn team toevertrouwd en werd er secuur, hard en met passie voor het vak gewerkt. Het resultaat: een prachtig afgewerkt huis. Ze komen gelukkig, na de plaatsing van de keuken, nog terug. Ik kijk er nu al naar uit! Afspraak is afspraak, open communicatie, vakmanschap! Fantastisch!
Gwen Hooymayers-Brand Arnhem

 by Frens Pries
Prima vaklui

Prima schilders, netjes gewerkt, redelijke prijs. Ze mogen mijn huis de komende jaren netjes houden!

 by Tanja Gerdes
Ook Heel Netjes

Het schilderwerk is heel goed, daarnaast is het ook heel fijn dat ze netjes schilderen. Ik hoorde van een vriendin met een andere schilder, dat zij er heel druk mee was om alles elke dag na het werk verfvrij te maken. Daar was hier geen sprake van. Nog geen druppel geknoeid.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
contact_small.png