Reviews

Plaats je review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf uw review

Schilders-Service
Gemiddelde beoordeling:  
 16 reviews
byMartin onSchilders-Service
kwaliteit

Afgelopen zomer buitenschilderwerk woning laten uitvoeren en afgelopen week het binnenwerk zowel wanden als houtwerk. En wederom enorm tevreden over de kwaliteit van oplevering. Absoluut aan te bevelen om uw woning strak en netjes in de verf te zetten.

byAndré de Vries onSchilders-Service
Klasse schildersbedrijf

Half augustus heeft Dennis v.d. Ook met zijn schilders de buitenkant van ons huis en de garage geschilderd. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk. Zorgvuldig en netjes en tijdig stoppen bij regenachtig weer.
Voeg daar aan toe dat de offerte concurrerend was dan spreekt het voor zich dat wij ft bedrijf zeker aanbevelen!

byIneke onSchilders-Service
Perfect!

De planning ging niet helemaal volgens de afspraak maar eenmaal aan het werk, vond ik hen zeer correct, beleefd en het schilderwerk is heel netjes uitgevoerd met alle houtreparaties erbij. Absoluut aan te bevelen! Mijn volgende schilderklus laat ik weer door hen doen.

byNicolai de Romijn onSchilders-Service

Ik kan hier kort, doch krachtig over zijn; Klassewerk !
Vanaf offerte gesprek tot oplevering gisteren, super blij met Dennis&Team door hun Gedrevenheid & Vakmanschap ! 👍👍

byGwen Hooymayers onSchilders-Service
Afspraak is afspraak!

We zochten een schildersbedrijf ivm de aankoop van ons huis. Het contact met Dennis verliep gelijk positief. Woning door gelopen en opgenomen wat de werkzaamheden moesten zijn. Toen was me al duidelijk dat, als uitkwam wat hij zei over de te verwachten werkzaamheden door zijn team, we het goed hadden getroffen. Hij heeft oog voor detail en wil dat de klant maar ook hijzelf tevreden is over het resultaat. En zo is het ook gegaan. Met een gerust hart hebben we het huis aan zijn team toevertrouwd en werd er secuur, hard en met passie voor het vak gewerkt. Het resultaat: een prachtig afgewerkt huis. Ze komen gelukkig, na de plaatsing van de keuken, nog terug. Ik kijk er nu al naar uit! Afspraak is afspraak, open communicatie, vakmanschap! Fantastisch!
Gwen Hooymayers-Brand Arnhem

byFrens Pries onSchilders-Service
Prima vaklui

Prima schilders, netjes gewerkt, redelijke prijs. Ze mogen mijn huis de komende jaren netjes houden!

byTanja Gerdes onSchilders-Service
Ook Heel Netjes

Het schilderwerk is heel goed, daarnaast is het ook heel fijn dat ze netjes schilderen. Ik hoorde van een vriendin met een andere schilder, dat zij er heel druk mee was om alles elke dag na het werk verfvrij te maken. Daar was hier geen sprake van. Nog geen druppel geknoeid.

byRudo Cleveringa onSchilders-Service
Prima Werk!

Van der Pol Schilderwerken heeft in augustus 2017 ons jaren 30 huis rondom opnieuw in de verf gezet. Een grondige schilderbeurt was hoog nodig. Wij zijn zeer tevreden over het professionele schilderwerk, en de plezierige werkwijze van de schilders. Enkele slechte plekken in het houtwerk zijn vakkundig gerepareerd, zonder noemenswaardige meerkosten.

byW.Smit onSchilders-Service
Goed Werk

Van der Pol schildersservice heeft verdeeld over 2 seizoenen ons hele huis geschilderd. Een aannemer die hier bezig was was vol lof over de kwaliteit van het werk, net zoals wij. En het zijn bijzonder prettige mensen.

byHans Van Zon onSchilders-Service
Schilderen Huis

Eind april 2017 heeft Van der Pol Schilderservice ons huis in Oosterbeek geschilderd en daar zijn wij erg tevreden over. Er werd goed voorbereid (wassen, schuren, opvullen) en alles werd strak afgewerkt. Bovendien bleken de schilders erg plezierige mannen, die we rustig alleen konden laten met het huis open. Zeer aan te bevelen!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
contact_small.png